Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46

Alba - Barnas Italia Italias flagg

Se hotell og bestill reise

Destinasjonsfakta
Byens høyde:
1460 m
Høyeste kjørehøyde:
3250 m
Lengste bakke:
13 km
Total bakkelengde:
1220 km
Langrennsløyper:
80 km
Off-Pist:
Ja
Antall skiheiser:
458
Skiheis:
72
Stolheis:
185
T-krok heiser:
200
Heiskap. / time:
550000

Alba tilhører, slik som Canazei og Campitello, verdens største skisystem Dolomiti Superski. Men Alba har også et eget skiområde. Har kan du stå på ski opp og ned i heisene så mye du vil, gjerne uten kø. Det er god plass i bakkene, og rolig og trivelig på restaurantene. Fortsetter man ned i bakkene på andre siden av fjellet, kan man stå hele veien ned til Pozza.

Canazei ligger et steinkast unna
Alba ligger vakkert plassert nede i dalen. En gåtur langs den belyste gangveien langs elven inn til Canazei, tar bare en halvtime. De som vil ha flere utfordringer, kan få sine ønsker oppfylte. Skibussen er gratis og tar deg raskt til Canazei, to holdeplasser bort. Her venter uendelige utfordringer fra bratteste svart til lekende blått.

Etter en dag i bakken,er det bare å ta taubanen ned og en Bombardino i solen. Alle som har krefter igjen gir jernet i dagens siste tur ned en av dalens beste, brede, svarte carvingbakker.

Gangavstand til skiheisen
I Alba er det flere superhyggelige boalternativer å velge blant. Helt fantastiske hotell og leiligheter. Samtlige er komfortable «skiene over skulderen»-avstand til skiheisen. Når du har tatt av deg skiene etter en dag i bakken, trenger du ikke å forlate hotellet.

  • Filtre:
Få veibeskrivelse
21 98 46 46
LionAlpin