Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46
Finn ny reise

Hotel Helenenburg - Bad Gastein Østerrike

Halvpensjon
Legg til i favoritter

Bad Gastein ligger i den vakre dalen Gasteinertal i Østerrike og tilbyr skikjøring på opptil 2700 meters høyde. Bad Gastein er også et fint reisemål for deg som vil nyte varme kilder og god mat. 

For deg som vil kombinere skiferien med mulighet til å slappe av er Hotel Helenenburg et perfekt valg.

Fantastisk utsikt

Hotel Helenenburg ligger vakkert til et stykke utenfor sentrum, med en fantastisk utsikt over dalen og bare 150 meter til Graukogel-heisen.

Spahotell med høy standard

Hotellet er et av våre beste 3-stjerners hoteller, og drives som et hotell for avslapping. Det er gode muligheter til aktivitet eller avslapping i treningsstudioet, på solterrassen eller i badstuen. Hotellet har også heis, møtelokaler, bibliotek og mulighet til å bestille massasje. 

Avstand
  • Heis: 150 m
  • Bakke: 150 m
  • Skibuss: 0 m
  • Sentrum: 1500 m
  • Butikk: 1500 m
  • Skiutleie: 1500 m

Fine rom

Alle rom har dusj, toalett, telefon og safe. De aller fleste rommene har også balkong der man kan nyte den fine utsikten.

Stor frokostbuffé og god middagsmeny

Hotel Helenenburg drives som et hotell for avslapping. Det merker man også når det kommer til maten - både den fantastiske frokostbuffén og ikke minst den deilige middagen, som består av en 4-retters meny med salatbar. 

Gratis internett i resepsjonen

Det er gratis trådløst Wi-Fi i resepsjonen. Kvaliteten og hastigheten på nettet kan variere. Man kan derfor ikke forvente at det er mulig å streame, spille eller laste ned store filer.

Nyttig informasjon

Gratis parkering så lenge det er ledige plasser. 

Les merMinimer
  • Filtre:
Få veibeskrivelse
21 98 46 46
LionAlpin