Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46
Finn ny reise

   

Guidenes beste tips i Bad Gastein

På en skiferie i Bad Gastein får du alt du kan ønske deg. 201 kilometer preparerte bakker, gode afterskisteder, herlige skandinaviske guider og en destinasjon med god service og høy kvalitet. Skibussene fungerer utmerket og det er enkelt å komme seg mellom de fem forskjellige fjellene i området: Bad Gastein, Bad Hofgastein, Dorfgastein, Sportgastein og Graukogel. I Gasterinerdalen får du mange fantastiske skiopplevelser og vi har her samlet ti tips om området.
    

Sportgastein

Sportgastein er en opplevelse utenom det vanlige. Fjellet byr på dalens høyeste punkt: Kreuzkogel på 2658 meter over havet, noe som gir fantastiske snøforhold. Fjellet er i tilegg herlig når solen skinner. Det er ikke så mange bakker, men de er brede og velpreparerte. Det er også fantastiske offpistmuligheter og merkede løyper for langrenn. 

    

Graukogel

Graukogel er et annet skiområde i Gasteinerdalen verdt å besøke. Her er det ikke så mange bakker, men de er brede og du har ofte meget god plass i bakken. Det tar ca. 5 minutter med skibuss fra Mozartplass. Graukogel byr også på mange offpistmuligheter hvilket gjør at du kan dra til området med en helg gjeng, der alle er på forskjellige nivåer. 

     

Silverbullet

Silverbullet er en av de mest populære afterskistedene i Bad Gastein. Her er det indianertema som går igjen, blandt annet med kanoer hengende fra taket. Silverbullet ligger i sentrum og har en hyggelig atmosfære. Det er ikke et sted kun for unge mennesker men også for eldre, familier og par. Her kan alle nyte en god burger og en deilig weissbier etter en snøfyllt dag på fjellet. 

    

Bakke H1 – H2

Bad Hofgastein byr på en av de beste bakkene i området: Bakke H1, som går sammen med H2 lengre ned. Bakken er rød og ca 1,4km lang, med en herlig bredde. Den starter på 2300 m.o.h. ved "Hohe Scharte" for å siden følge baksiden av fjellet. Utsikten er fantastisk på toppen og verdt turen alene. Bad Hofgastein henger sammen med Bad Gasteins skiområde så det er enkelt å komme hit. 

    

Felsentherme

Herlig velvære i de varme kildene. I Felsentherme kan du ligge og slappe av i et utendørs boblebad med 35 grader mens du nyter utsikten over de snøkledde alpetoppene. Spaet ligger i sentrum og her kan du få varmet føtter og ømme muskler i det avhengighetsskapende spaområdet, badstuen eller bassengene. Du kan også nyte en weissbier og oppleve en helt annen og langt mer avslappet form av afterski. 

    

Haeggbloms

"Haeggbloms afterski and bar" har et ungt klientell og live musikk hver eneste kveld. Det er samme bandet som har spilt i mange år og de er veldig populære og kjent for å virkelig kunne starte festen. Hvis du vil danse på bordet i Bad Gastein er Haeggbloms et sikkert kort.
     

The Blond Beans

The Blond Beans er en nyåpnet kaffebar i sentrum av Bad Gastein. To unge svenske jenter brygger deilig kaffe som varmer godt på en kald vinterdag. Kaffebaren har alt som kaffeelskeren begjærer og de serverer også enklere lunsj. Stedets service og smilende baristaer har gjort stedet veldig populært. 

Kjelkebakken

Kjelkebakken Bellevue Alm i Bad Gastein er 2.5 km. lang og er en unik opplevelse for hele familien. Her går det unna når du suser ned fjellet i en gammeldags trekjelke. Det er en spesiell opplevelse på kvelden når løypen er opplyst, heisen kjører hele kvelden så du kan alltid ta en ekstra tur.

    

Dorfgastein

20 minutter med skibuss fra Bad Gastein ligger Dorfgastein som helt klart er vel verdt et besøk. I Dorfgastein er det røde og blå bakker, hvilket gjør området ideelt for barnefamilier. Her har du mulighet til å stå på ski ned begge sider av fjellet, og når du kommer ned under tregrensen, kan kan svinge inn og kjøre i skogen. 

     

Bad Hofgastein

Bad Hofgastein består av litt enklere bakker som gjør det perfekt for barnefamilier og nybegynnere. Barnevennligheten høynes ytterligere med Skizentrum Angertal som ligger mellom Bad Gastein og Bad Hofgastein. Der finnes det fasiliteter for hele familien og vi anbefaler «KIDS Park» som er en stor skipark for barn. 

  • Filtre:
Få veibeskrivelse

Andre har også sjekket sett på

21 98 46 46
LionAlpin