Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46

Campitello - Canazeis rolige lillebror Italias flagg

Hver morgen tar 125-personers gondolen deg høyt opp i fjellet og skiområdet Col Rodella, Campitellos del av Dolomiti Superski. Her sitter du i samme situasjon som i Canazei og kan velge en ny rute hver dag uansett ferdighet. En uke holder ikke til å utforske dette gigantiske skisystemet.

Etter en herlig dag i bakken er det på tide å dra seg tilbake til byes koselige atmosfære. After-skien går i rolig Campitello-tempo med en god prat om dagens skieventyr over et glass av den lokale spesialiteten Bombardino, toddy med eggelikør, whisky og melk.

Rolige kulinariske opplevelser
Det dufter herlig fra Campitellos mange hyggelige restauranter og barer.Campitello er oppdelt i to deler, en Østerisk med brosteinsbelagte smug og en nyere del med store hotell. Blant de små smugene kan du finne den omtalte restauranten "Mini" og feriens mest storslagne smaksopplevelse. Her forfører Franco & Patricia sultede skigjester med traktens spesialiteter, omsorgsfullt tilberedet av de fineste råvarer. I steinovnene på La Cantinetta og Olimpic bakes de lekreste italienske pizzaene du kan tenke deg. Her lover vi noe helt annet enn du er vant til hjemme. 

En avslappet drink etter middagen
Hvis du har kommet til Østerrike for å feste, er ikke denne destinasjonen for deg. Hit kommer du hvis du vil nyte skikjøring, spise godt å slappe av.  For den som klarer å motstå fristelsen til å legge seg under hotellets deilige dyne, er det sofistikert sosialisering på Tomasso eller DaGuilo som gjelder. For deg som er ute etter mer fart og spenning er det bare å ta en taxi til det pulserende nattlivet i Canazei, bare 2 km fra Campitello.

Destinasjonsfakta
Byens høyde:
1460 m
Høyeste kjørehøyde:
3250 m
Lengste bakke:
13 km
Total bakkelengde:
1220 km
Langrennsløyper:
80 km
Off-Pist:
Ja
Antall skiheiser:
458
Storskiheis:
25
Skiheis:
48
Stolheis:
185
T-krok heiser:
200
Heiskap. / time:
550000
  • Filtre:
Få veibeskrivelse
21 98 46 46
LionAlpin