Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46

   

Lion Alpins egne hoteller

Lion Alpin er et lydhørt reisebyrå som etter over 30 år i bransjen vet hva som er viktig for gjestene våre. Våre erfaringer tilsier at hotellet spiller en stadig viktigere rolle for valget av reisemål. Vi stiller alltid høye krav til innkvarteringen, men på våre egne hoteller har vi en større mulighet til å påvirke detaljene etter gjestenes ønske.

Åpent kjøp

Du har 7 dagers åpent kjøp.

Nær skiheis

Alle våre egne hoteller har god beliggenhet, og de fleste ligger i gangavstand til skiheisen. På hotellene jobber både østerriksk og skandinavisk personell, som har et felles mål om å gi deg en behagelig opplevelse.

Herlig halvpensjon

Maten er en viktig del av ferieopplevelsen. På Lions egne hoteller får du en solid frokostbuffé som gir deg masse av energi til en lang dag i bakken. Til middag serverer vi en lekker, valgfri treretters meny, eller en buffé inspirert av lokale råvarer og tradisjoner. Til barn som ønsker det, har vi en egen barnemeny eller barnebuffé. Derfor kan du føle deg som hjemme, når du velger å bo på ett av Lions fem egne hoteller i Østerrike.

På våre egne hoteller får du alltid

✓ God beliggenhet
✓ Solid frokostbuffé
✓ 3- retters middag eller buffé
✓ Badstue
✓ Gratis Wi-Fi 
✓ Barnerabatt opptil minst 15 år

   

Lion Alpins egne hotell

Utsolgt i den angitte perioden

Det finnes ingen utvalgte hoteller
21 98 46 46
Lion Alpin logo