Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46

Praktisk informasjon

Her finner du praktisk informasjon om din skiferie til Alpene med Lion Alpin. Finner du ikke svarene du leter etter her, kan du kontakte oss på 21 98 46 46, eller via mail til info@lionalpin.no.

Bestilling og betaling

Alle priser er oppgitt i norske kroner. Etter du har bestilt din reise, får du ditt reisebevis sendt som E-billett før betaling av registreringsavgiften 2000 kr/ person. Registreringsavgiften er en delbetaling av reisens totalpris. Sammen med registreringsavgiften betales ev. avbestillingsforsikring på 295,-/ person. Sluttbetaling av reisen skjer 60 dager innen avreise, eksakt dato står på billetten din. Du velger selv om du vil betale med kort (VISA/ Mastercard/ Eurocard) på vår hjemmeside, eller via nettbank. Legg merke til at du alltid må skrive inn ditt bookingnummer ved betaling via nettbank.
Bankkontonr. 6019.05.46902 

Du kan logge inn med ditt bookingnummer og passord for å gjennomføre betaling med kort. Det gjør du under "min booking". 

Du finner ditt bookingnummer og passord øverst i høyre hjørne på side 2 av billetten som sendes til din e-postadresse. 

Avbestillingsforsikring

For å forsikre deg for uforutsette hendelser anbefaler vi at du alltid bestiller en avbestillingsforsikring. Den beskytter deg mot kostnader dersom du blir tvunget til å avbestille reisen pga. sykdom. Av- og ombestillingsforsikring koster 295,- og kan tegnes når du bestiller, ikke i ettertid. Av- og ombestillingsforsikringen gjelder også om den forsikrede blir oppsagt fra jobben sin i perioden 0-3 måneder innen avreise, mot skriftlig bevis fra arbeidsgiveren. 

Reisebevis og informasjon

Etter bestilling av reise får du ditt reisebevis sendt som E-billett. Denne inneholder viktig informasjon om din reise. Det er ditt ansvar å kontrollere at reisebeviset stemmer overens med din bestilling.

Valutagaranti

Så fort du har booket din reise, og betalt registreringsavgiften, inntrer vår valutagaranti. Den beskytter deg mot valutatillegg i ettertid. Valutagarantien beskytter ikke mot forhøyde skatter, drivstoff og andre statlige avgifter. Se fullstendige særskilte reisevilkår under punkt 20. 

Reisens pris

Prisene styres av mengden produkter vi har og etterspørselen på markedet. Disse prisene kan justeres løpende frem til reisen bestilles. Prisene refererer til grunnprisen for hver periode. Flytillegg og andre tillegg tilkommer. Aktuell pris blir gitt på tidspunktet for bestilling.
Prisen inkluderer:
• Valgt overnatting, transport og eventuelle måltider.
• Ev. skatter og passasjeravgifter
• Guideservice 

Leiligheter

Leilighetsprisen er per person ut fra normalt antall personer per leilighet. Prisen inkluderer strøm, vann og skatter, så sant ikke annet er opplyst. Sengetøy og håndklær må tas med om ikke annet står på billetten din. 

Barnerabatter

Barn under 2 år betaler 495,-, så sant de ikke opptar en egen seng på hotellet eller eget sete på flyet. Barn, som på avreisedagen har fylt 2 år, skal lovbestemt ha eget sete på flyet. Barnerabatter gjelder for barn t.o.m. 12 år, og på noen hoteller t.o.m. 15 år, som sover i ekstraseng om ikke annet angis. Aktuelle barnerabatter står angitt under de respektive hotellene. Barnerabatt kan ikke kombineres med rabatt for ekstraseng. Barnerabatter er bare tilgjengelig i rom med minst to fullt betalende voksne.

Dokumentasjon av barns alder

Lion Alpin tilbyr svært attraktive barnerabatter for barn t.o.m 12 år. Ta med pass for å dokumentere barnets alder. Hotell, heisfirma og skiskole krever ofte den type dokumentasjon for å sikre seg om at de populære barnerabattene ikke missbrukes. Dersom barnets alder ikke kan dokumenteres, kommer et vesentlig pristillegg og du risikerer å bli avvist.

Velg hotell etter antall poteavtrykk

Vi har merket alle hotellene med poteavtrykk. Antall poteavtrykk er Lion Alpins vurdering av overnattingsstedets kvalitet og fasiliteter, i kombinasjon med avstand til skiheisen og sentrum. Antall poteavtrykk er ikke nødvendigvis det samme som antall stjerner i følge den lokale turistmyndigheten.

Veldig enkel standard.

Mindre og enkle rom med begrensede fasiliteter.

Bra losji med en del fasiliteter

Svært bra losji. Det kan for eksempel være et 3-stjerners hotell, som er oppgradert pga. god beliggenhet.

Best kvalitet. Luksuriøs losji med mange fasiliteter. 

Ekstrasenger i rom

Når et rom med ekstrasenger bestilles, forbeholder hotellet seg retten til å bytte rom innen ankomst, dersom ikke ekstrasengene tas i bruk. F.eks hvis et dobbeltrom med to ekstrasenger bestilles til bare to personer, endres det til et vanlig dobbeltrom uten ekstrasenger. Siden betaling av rom skjer per person, har man krav på et rom med senger for det antallet personer man har betalt for. Type ekstrasenger varierer fra hotell til hotell. Det kan f.eks være sovesofa, ekstraseng, feltseng eller del i større seng. 

Vasking/rydding

Antall ganger rommet eller leiligheten vaskes/ryddes og sengetøy/håndklær byttes, varier fra hotell til hotell og leilighet til leilighet. 

Generelle retningslinjer er: 

Leilighet: 
Ren ved ankomst. Vaskes/ryddes ikke i løpet av uken og håndklær/sengetøy byttes ikke. 
Pensjonat/Gästehaus/Landhaus: Ryddet ved ankomst. Vasking/rydding samt bytte av sengetøy/håndklær skjer maks én gang i uken. Dersom noe mangler på rommene, skal dette meddeles til hotelpersonalet. 
Hotell: Ryddet ved ankomst. Vasking/rydding samt bytte av sengetøy/håndklær skjer normalt én til tre ganger uken. Dette kan variere stort fra hotell til hotell. 

Pensjon

Drikke til maten inngår aldri i våre pensjoner. Det er viktig å vite at kvaliteten og mengden mat varierer fra hotell til hotell. F.eks serveres det på et hotell stor frokostbuffé med mye å velge mellom, og på et annet serveres kanskje lyse rundstykker med to typer pålegg. 

1/4 = Frokostpensjon
1/2
 = Halvpensjon (frokost + middag)
1/1 = Helpensjon (frokost + lunsj + middag)

Middag er inkludert på ankomstdagen og frokost er inkludert på avreisedagen. Ved sen ankomst er ikke middag inkludert på ankomstdagen, og ved tidlig avreise er ikke frokost inkludert. Du vil ikke få prisfradrag for dette. 

Lion Alpin anbefaler

På enkelte hotell/losjialternativer har vi lagt til vårt symbol «Lion Alpin anbefaler». Det gjelder losji som ofte byr på det lille ekstra. Det er ikke nødvendigvis det mest luksuriøse alternativet - det kan også være et rimelig hotell/losjialternativ med f.eks hyggelig personale, trivelig atmosfære eller god beliggenhet. Vær på utkikk etter symbolet på våre hotellsider.

Bagasje

Bagasjevekten på flyet er begrenset til 20 kg innsjekket bagasje (Obs! Maks 1 kolli per person) pluss 10 kg håndbagasje (55x40x20cm).

Skifrakt på buss er gratis. Skifrakt på fly må forhåndsbestilles på Lion Alpin og koster 495,-. Det er ikke mulig å bestille dette på flyplassen. I Skifrakten på flyet inngår det at du kan sjekke inn din egen skistøvelbag. 

Hver enkelt reisende er ansvarlig for egen bagasje under hele reisen. Lion Alpin tar aldri ansvar for tapt, skadet eller stjålet bagasje uansett om det skjer på våre transporter, arrangementer eller på hotellets anviste plasser. Hver enkelt reisende har selv ansvar for å ha en komplett reiseforsikring. 

Bilder

Det er viktig å vite at bildene vi bruker på vår hjemmeside www.lionalpin.no, kan være annerledes fra virkeligheten. Det er svært vanlig at type rom og størrelsen på rommene varierer på et og samme hotell. Derfor skal bildene av rom på hjemmesiden anses som et eksempel. 

Alkoholpolicy

Skikjøring er en intensiv opplevelse som byr på koselig fellesskap, vakker natur, frisk luft, fysiske utfordringer, full fart eller rolig slalåm. Det er mange skientusiaster som forbinder sin skireise med afterski og pubrunder. Da kommer vanligvis alkohol inn i bildet.

Vi ønsker at en skireise med Lion Alpin oppleves slik at våre gjester kan komme seg ned bakken og sikkert hjem etter en festlig kveld. Derfor jobber vi ut fra følgende policy:

- Loven i Østerrike og Italia har samme regler når det kommer til alkohol og det er ikke tillatt å servere alkohol til personer under 18 år.

- Denne regelen er Lion Alpin og SkiGroups viktigste grunnlag. Vi holder våre samarbeidspartnere informert om dette og forventer at det respekteres.

- Vi oppfordrer foreldre, lærere og reisebyråer til å diskutere dette med barn og unge før de reiser med oss.

- Det er viktig at ungdommer forstår og respekterer lovene som gjelder i landet de besøker. Minst like viktig er det at de forstår at de må passe ekstra godt på hverandre.

- På utvalgte steder arrangerer vi pubrunder. Gjester under 18 år får ikke delta på disse aktivitetene, siden vi ikke kan tilby et alkoholfritt alternativ. 

- På piknikarrangement i bakken serverer vi kun øl og vin, og bare til personer over 18 år. 

Er du under 18 år?

Hvis du er under 18 år og reiser uten foreldre trenger en verges underskrift og attest om at du får lov til å reise selv.

Godkjente debetkort

Godkjente debetkort
21 98 46 46
LionAlpin