Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46

   

Lion Alpins trygghetsgaranti

Før reisen

Prisgaranti

Når du bestiller en reise med Lion Alpin får du vår prisgaranti. Dette innebærer att totalprisen på din reise ikke endrer seg på grunn av endrede valutakurser.

Åpent kjøp

Du har 7 dagers åpent kjøp.


Kompetent rådgivning

Hvis du velger å reise med Lion Alpin kan du være sikker på at du har med ekte skientusiaster å gjøre. Vi har besøkt våre destinasjoner og hoteller, og testet bakkene før vi anbefaler deg noe. Våre guider har gjennomgått en solid opplæring i service og er dessuten skientusiaster selv.

Under reisen

Skigaranti

Lion Alpin garanterer at du kan stå på ski i din skiferie! Alle våre destinasjoner ligger i snøsikre områder, der det vanligvis er bra med snø. Det finnes likevel enkelte tilfeller der skianleggene velger å stenge bakkene pga snømangel. I disse tilfellene ser vi til at du blir transportert til et alternativt skiområde uten ekstra kostnad. Lion Alpins skigaranti gjelder alle våre destinasjoner og er inkludert i prisen når du bestiller din reise med oss.

Lær deg å stå på ski

Vi garanterer at alle kan lære seg å stå på ski! Om du mot formodning ikke kan stå på ski etter å ha deltatt på vår 3-dagers skiskole, får du pengene tilbake for skiskolen. Det er skilæreren som avgjør om du har lært deg å stå på ski eller ikke.

Ankomsttrygghet

Hvis du bestiller reisen din med fly etterbetaler vi heiskortet og skiutleien (som du har bestilt hjemmefra) dersom du blir mer enn fire timer forsinket. I disse tilfellene informerer du en av våre guider om at du ikke ønsker å stå på ski på ankomstdagen, så ordner de det praktiske. Obs! 6-dagers heiskort kan ikke benyttes dersom det skal byttes. Ta kontakt med guidene før du benytter det, så endrer de til korrekt heiskort.

24-timers guideservice

Vi har et guideteam på alle våre destinasjoner. De ankommer tidlig i sesongen og blir boende hele vinteren. Våre guider er der for deg som gjest og er behjelpelige. Vi har 24-timers service, slik at du skal få den beste reisen du kan tenke deg. Hvis du lurer på et eller annet, er det bare å spørre dem. Din guide er tilgjengelig hele uken, så du kan bare slappe av og nyte ferien.

Etter reisen

Pakketrygghet

Når du bestiller en pakkereise med Lion Alpin (hotell, transport og eventuelle tilleggsvalg) er du dekket av pakkereiseloven. Pakkereiseloven beskytter deg når du er på en pakkereise, og hjelper deg ved uforutsette hendelser.

21 98 46 46
LionAlpin