Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46

Lion Alpins guider

Din garanti for en ferie uten forviklinger

Når du drar på skireise med Lion Alpin, skal du føle deg trygg. Vi tror at en stor del av denne tryggheten bygger på den servicen som du får av våre guider på stedet. Det er guidenes oppgave å sørge for at du får en ferie uten forviklinger. Guidene våre er nøye utvalgt og har alle gjennomført Ski Travel Groups omfattende guidekurs – delvis hjemme, og delvis på stedet. 

Lion Alpins guider kan Alpene

Allerede før avreise ringer guidene opp samtlige gjester for å presentere seg og besvare eventuelle spørsmål om reisen. Uansett om du er nybegynner og besøker Alpene for første gang, eller om du er en innbarket skifantast med lang erfaring, kan det være bra å få noen tips og fremfor alt la andre ta seg av logistikken og sørge for at alt fungerer som det skal. 

Guideservice døgnet rundt

Guidene møter gjestene på flyplassen og er med hele veien i transferbussen. Når dere kommer frem til innkvarteringen, er heiskortene allerede på plass, så dere slipper å bruke tid på det. Om morgenen er det bare å gå rett ut i bakken. Guidene arrangerer blant annet velkomstmøter, løypevisninger, piknik i bakken og kveldsarrangementer. Du finner aktuelle ukeprogrammer på hjemmesiden vår cirka to uker før avreise.

21 98 46 46
LionAlpin