Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46

 

 

Om Lion Alpin

Mer for pengene

Vi har et stort utvalg av vinterdestinasjoner i spennende omgivelser med variert opplegg. Forskjellige boalternativer med alt fra behagelige hoteller nær bakken, til eksklusive spahoteller og koselige leiligheter. For ikke å glemme engasjerte guider som gjør alt for at din skiferie skal bli uforglemmelig.

Det beste av to verdener

Som medlem i SkiGroup-konsernet, har vi større frihet til å fokusere på det vi er best på. Dette innebærer å legge mer vekt på å utvikle utvalget av våre reiser. Vi gjør alt for å kunne tilby våre gjester de mest begivenhetsrike reisene, den beste servicen og de beste fordelene.

Samtidig er og forblir vårt mål at Lion Alpin skal være et personlig reisebyrå. Fra første kontakt med oss til du kommer hjem og evaluerer reisen, har du en personlig reiserådgiver. Våre reiserådgivere er godt kjent med destinasjonene og gjør sitt beste for å finne den perfekte alpereisen for deg.

Lion Alpin ble stiftet for over 30 år siden

Lion Alpin startet på begynnelsen av 80-tallet som et samarbeid mellom Skiexpressen og Lion Ferry. Etter noen år tok rederiet Lion Ferry over hele virksomheten og etablerte varemerket Lion Alpin, som raskt ekspanderte på et marked i kraftug vekst. På slutten av 80-tallet minsket antallet reisende til Alpene. Mange firmaer ble oppløst, men Lion Alpin holdt koken. I 1996 ble Lion Alpin kjøpt av de ansatte. Flyreiser ble mer og mer populært, samtidig som antallet buss- og kjør-selvreisende holdt seg stabilt. I løpet av sesongen 2000/2001 ble Lion Alpin kjøpt av Scandorama, et stort svensk reisebyrå med mesteparten av sin virksomhet i sommerhalvåret. Lion Alpin gjorde Scandorama komplett og fikk ressurser til å vokse enda mer. I 2008 ble Lion Alpin en del av Højmark-konsernet som i 2011 også kjøpte opp Team Benns Ski og nå heter SKiGroup. 

21 98 46 46
LionAlpin