Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46

Over 30 års erfaring

Vi har sittet på første rad og sett utviklingen fra tradisjonelle slalåmski, til dagens store utvalg. Vi har sett de mest skrikende neonfargede skiklærne og den obligatoriske sinkpastaen på nesen. Vi var med når den som mestret kuleløypa var kongen. Vi var der da revolusjonen med bredere ski kom. Vi har sett hvordan snowboardkjørerne introduserte halfpipen - skateboardrampens slektning i bakken. Alt dette fordi våre guider deltar aktivt i våre gjesters interesser i skikjøring. Vår lidenskap er skikjøring, enkelt og greit. 1982 begynte vi med bussreiser og bilpakker. Da var VHS det hippeste, og vi hadde selvsagt hadde vi det i våre busser. Siden midten av 90-tallet har vi tilbudt flyreiser for å gjøre reisen så behagelig og raskt som mulig. 

Vi på Lion Alpin har holdt fortet opp gjennom årene og alltid levert de beste skiopplevelsene. Flere av destinasjonene vi hadde i 1982 har vi fortsatt med i vårt utvalg. 

Da som nå har vi koselige, genuine Saalbach. Der finner du Hinterhag Alm som kaller seg grunnleggeren av afterski. Vi er helt enig - her har festen vært i gang siden lenge før 1982. Zell am See er en annen Lion Alpin-favoritt, som blant annet byr på spektakulær skikjøring på isbreen Kitzsteinhorn.

For oss har de første 30 årene vært morsomme, lærerike og utfordrende. Vi har lært mye av våre gjester og hva de setter pris på. Vi blir bedre hvert eneste år. Vårt utvalg av hoteller har alltid vært nøye og vi velger våre hoteller med omhu - ingenting overlates til tilfeldighetene. Våre guider får masse skryt fra våre fornøyde gjester. Guidene får en av bransjens beste utdannelser, så de kan fortsette å  levere 110 prosent. Da kan du slappe av og nyte det viktigeste - skikjøringen. 30 år har gått fort og nå venter en ny sesong med skikjøring og uforglemmelige øyeblikk. 

 

Husker du?

80-tallet

Trange skibukser kombinert med dunjakker går over til hele skidresser. Neonfarger skal det være, med matchende sinkpasta. Kuleløypene overlever, mens skiballett aldrig ble en stor hit. 

90-tallet

Snowboardkjørerne tar over bakken med Terje Haakonsen i spissen. Skibransjen blir inspirert og den første revolusjonen innledes, timeglassformen blir til og carvingskien er et faktum. 

00-tallet

Eksperimentene fortsetter. De brede carvingskiene blir twintipski og setter en ny standard for offpistkjøring. Den lekne kjøringen er inspirert av snowboardkjørerne og deres triks. 

10-tallet

Frikjøring dominerer og har vokst frem sammen med snowboard og er hetere enn noensinne. Flere og flere er på jakt etter mer utfordrende kjøring, og leier fjellguider for å utvikle seg videre.  

21 98 46 46
LionAlpin