Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46

Skiguide vinteren 2015/2016

Vil du bli en del av Skandinavias beste guideteam?

Å være guide hos Lion Alpin er ikke en jobb som passer for alle. Vi stiller høye krav på våre guider og forventer oss at våre medarbeidere utgjør en forskjell. Synes du våre krav er utfordrende og er klar for å stå på skal vi gjøre alt vi kan for å forberede deg før møtet med vinterens gjester. Er du klar kan vi garantere deg erfaringer, opplevelser og kollegaer utover det vanlige. 

 

Hvem er det vi ser etter?

For å trives i jobben som skiguide hos Lion Alpin må du trives i en hverdag som inneholder høyt tempo og mange varierte arbeidsoppgaver. Du skal være interessert i å møte nye mennesker og med din personlighet og service gi gjestene opplevelser som består. Som guide skal du se på en variert hverdag som aldri blir som planlagt som en spennende utfordring. Du ser løsninger istedenfor problem og har handlingskraft og tenker selvstendig. 

Vi forventer oss at du innehar følgende egenskaper: 

  • Interessert av mennesker
  • Erfaring fra serviceyrker eller salg
  • Dyktig skikjører
  • Ansvarsfull og handlingskraftig

Dersom du i tillegg oppfyller punktene under gjør det din søknad mer interessant: 

  • Erfaring fra reisebransjen
  • Erfaring fra skianlegg
  • Kunnskaper i Dansk eller Svensk
  • Gode kunnskaper i Tysk

Vil du vite mer før du søker?

Det er mange som er interessert i å jobbe som guide hos Lion Alpin og kun de beste blir valgt ut. For å øke dine sjanser anbefaler vi at du sender en inspirerende og gjennomført søknad med CV og bilde. 
Søknaden sender du til jonas@lionalpin.se

Har du spørsmål om jobben eller rekrutteringsprosessen kan du ta kontakt med vår guidesjef Jonas på +45 96 742 222 eller jonas@lionalpin.se

Er du vår nye skiguide?

Det är ett stort intresse för arbetet som guide hos Lion Alpin och endast de bästa blir utvalda. För att öka dina chanser rekommenderar vi dig att skicka oss en inspirerande genomarbetad ansökan innehållande CV med bild.
Ansökan ska skickas via mail till rickard@lionalpin.se.

Har du frågor om jobbet eller rekryteringsförloppet är du välkommen att ta kontakt med Rickard Rosgren på 031-75 95 558 ellerrickard@lionalpin.se.

Intervjuer kommer hållas löpande med start i juni. Sista ansökningsdag är 15 augusti.

21 98 46 46
LionAlpin