Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46

Arbeidsforhold

Lyon Alpin startet opp i begynnelsen av 80-tallet og er i dag en del av Skandinavias største alpinreisebyrå, konsernet SkiTravelGroup. Vi tilbyr skreddersydde og unike pakkereiser til familier, grupper og par. Våre skireiser går til Alpene i Østerrike og Sveits. 

Skigroup sendte forrige sesong over 35.000 gjester på skiferie. Våre svenske og norske gjester reiser med Lion Alpin og våre danske gjester reiser med Højmark Rejser eller Team Benns Ski. 

Som guide hos Lion Alpin kommer du til å ha fokus på svenske og norske gjester, men siden vi jobber som ett lag på destinasjonene kommer du også til å yte service ovenfor våre danske gjester. 

Du kan lese mer om SkiTravelGroups forskjellige varemerker her: 

www.lionalpin.se
www.hojmark.dk 
www.tbski.dk

Vi stille høye krav på våre guider, men du som ansatt skal også ha høye krav på oss som arbeidsgiver. Nedenfor har vi samlet litt informasjon om hva vi som arbeidsgiver kan tilby deg, utover det å ha Alpene som arbeidsplass. 

Opplevelser og venner for livet

Å jobbe en sesong i Alpene er noe helt spesielt, det er en opplevelse som det er vanskelig å beskrive med ord. Vi kan garantere at du kommer til å utvikles som person og skaffe deg nyttige erfaringer og meritter for fremtiden. Dessuten får du en helt ny familie, ditt team og trolig også venner for resten av livet. 

En hel sesong

Våre guider drar fra Norge i midten av November. Den første måneden består av utdanning og forberedelser før de første gjestene ankommer i juleuken. De første guidene drar hjem etter vinterferien, men mange blir igjen til slutten av Mars. For at du skal bli ekspert på nettopp din destinasjon blir du som guide hos Lion Alpin stasjonert på en destinasjon hele vinteren. Vi benytter oss ikke av såkalte ukeguider. 

Uniform

I tillegg til at vi utstyrer deg med kunnskap, klær vi deg også i en uniform fra 8848 Altitude. Siden du som oss har en stor ski interesse forutsetter vi at du selv har et par ski, støvler og en hjelm. Trenger du å komplettere ditt utstyr for du gode tilbud hos våre samarbeidspartnere både før og under sesongen.  

Losji

Vi står for Losji under hele perioden du er ansatt hos oss. Våre guide losjier er langt fra luksuriøse og du må være forberedt på å dele rom med en eller flere kollegaer. Vårt guideteam bor normalt i en eller flere leiligheter i nærheten av våre hotell og heisen.  

Transport til og fra Alpene

Vi sørger for at du og dine saker kommer fra Sverige til din destinasjon i forbindelse med start og slutt av sesong. Dersom du vil hjem på ferie under sesongen kan du så lenge det er plass få billige reiser med våre busser og fly. 

 

Lønn

Dersom du forventer deg å tjene store penger som skiguide kommer du til å bli skuffet. Da er det nok like greit at du blir hjemme. Du som setter pris på personlig utvikling og regner fremgang i form av opplevelser snarere en kroner har derimot kommet til rett sted. Som guide blir du ikke rik, men du har heller ikke så mange utgifter. Hos Lion Alpin får du en grunnlønn som holder til løpende utgifter som mat og lommepenger. Du har også mulighet til å påvirke din lønn gjennom en provisjonsbasert del gjennom og selge og gjennomføre arrangement som våre gjester setter pris på. 

Dersom du brenner for skikjøring og synes at vi virker som en god arbeidsgiver er du et steg nærmere og bli en del av Skandinavias største guideteam. 

21 98 46 46
LionAlpin