Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46

Ny meny

Hotel Kirchboden i Wagrain, Hotel Planai i Schladming og Hotel Pinzgauerhof i Zell am See får den kommende vinteren en helt ny meny, framstilt av den svenske kokken Richard Hunter.

Det Østerriske kjøkkenet får en moderne og skandinavisk touch som vi er helt overbevist om at vil falle i smak hos vinterens gjester. I tillegg vil det bli presentert et helt nytt vinkart med nøye utvalgte viner som kommer til å høye smakopplevelsen enda ett hakk.

Richard Hunter er Gøteborgskokken som til vanlig er kjøkkensjef på Miss Sophie, Yaki-Da, Butchers Market og trendy Levantine. Nå til vinteren kan du også oppleve hans mat påvåre egne hotell i Alpene. Vi har stilt Richard fire spørsmål så du kan få en forsmak på hva du har i vente…

Hvorfor ble du kokk? 
Jeg kommer fra en restaurantfamilie der mat alltid har vært en stor og viktig del av hverdagen. Vi odlet og slaktet en del i hjemmet. Det har ført til at mitt yrkesvalg var nesten uungåelig. Kjærligheten til mat har alltid vært der i familien.

Hva kjennetegner din mat og din måte og lage mat på?
Rustikt med høye smaker og enorme mengder kjærlighet. Nettopp kjærligheten til mat er uten tvil det beste krydderet. 

Går det virkelig og kombinere det Østerriske kjøkkenet med det skandinaviske?
Absolutt. Jeg vil påstå at alle matkulturer kan inspirere hverandre til ett bra måltid.

Hva kan men forvente seg som gjest på Hotel Planai, Hotel Kirchboden og Hotel Pinzgauerhof til vinteren?
Østerrike møter norden med kjærlighet og pasjon. Jeg vil at det skal være vanskelig for gjestene og velge i menyen fordi alle rettene skal være fristende og friske. Noen retter kommer til og ha sitt største tyngdepunkt i Østerrike med detaljer eller matlagingsteknikker fra norden, andre retter motsatt. Høye Smker blant alpetoppene.

Vil du smake på Richards mat?

Finn din reise til Hotel Kirchboden i Wagrain her
Finn din reise til Hotel Planai i Schladming her
Finn din reise til Hotel Pinzgauerhof i Zell am See her

21 98 46 46
LionAlpin