Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46

    

Guttetur til Saalbach

Det er på høy tid å begynne planleggingen av vinterens guttetur. Hvorfor ikke droppe storbyenes mas og ta en uforglemmelig tur til Saalbach i Østerrike, fylt av gode skiopplevelser, deilig mat, fantastisk afterski og kanskje også herlig sol?

Eksperter på skireiser Saalbach

Vi på Lion Alpin vet hva gutta på tur vil ha, det er nettopp derfor vi anbefaler Saalbach. Her finner du Østerrikes nest største sammenhengende skisystem, med gode og varierte bakker der både nybegynner og den mest avanserte i gjengen kan kose seg på ski. Dersom du foretrekker løssnø og eventyr i det fri er det gode muligheter for offpist her.
    

Skikjøring, god mat og fantastisk afterski

Start dagen med skikjøring i de mange bakkene. Lunsjen spiser du oppe i bakken, der det selvfølgelig finnes mye og velge mellom. Hecker Hütte ligger langs bakke nummer 68, dette er en klassisk Østerisk almhütte med deilige biffer som sin spesialitet. Dersom du heller vil ha litt ville vesten stemning kan du spise på Western Stadl, der country og westerntema preger hele restauranten.

Når dagens skikjøring er over samles hele gjengen til afterski, nyt deilig drikke, god atmosfære, støveldans og skap minner for livet. Saalbach har mye å by på, der legendariske Hinterhag Alm stikker ut mest. Her er det live musikk og fantastisk stemning hver eneste dag, hele sesongen. Pass på å komme i tide – Her blir det fullt!

Når du har danset ferdig kan du enten spise middag på et av våre mange hotell med halvpensjon, eller gå ut for å teste en av Saalbachs restauranter. Her finner du alt fra enkle pizzasjapper til gourmetmat. Vi anbefaler at du tar en dag på Peters Hotel, der du i restauranten får servert lokalt kjøtt av høy kvalitet og du selv steker ditt kjøtt på en varm lavastein!

Dersom du etter skikjøring, afterski og god mat fortsatt har sprut i beina går ferden gjerne videre ut på kvelden. En favoritt er Unter Bar, som drives av to svensker. Stedet har mye personlighet og herlig stemning for alle som er glade i skikjøring. Dans inn i de sene nattetimer og sov lenge dagen etter – det fortjener dere!
    

  

    

    

Våre mest populære hotell i Saalbach

Utsolgt i den angitte perioden

Det finnes ingen utvalgte hoteller
21 98 46 46
Lion Alpin logo