Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46

Hotell i Saalbach, Østerrike Østerrike

 

Her ser du Lion Alpins store utvalg av hotell i den Østerrikske byen Saalbach. I Saalbach tilbyr vi totalt 13 forskjellige overnattingsmuligheter på hotell eller pensjonat. Alle med høy standard og alpin opplevelse - og alle i nærheten av skiheis så du kan få så mye som mulig ut av skiferien din. For at du skal finne det som passer best for deg har vi gjort det enkelt og sammenligne de forskjellige mulighetene. Velg det som er viktig for deg – kanskje det er å bo mitt i sentrum, ha tilgang til spa eller ski-in/ski-out. Med vårt store utvalg har du mulighet til å velge et hotell eller pensjonat som passer for nettopp deg.

Potene fungerer som en anbefaling fra oss på Lion Alpin og er nødvendigvis ikke den samme som hotellets egne. I vår bedømming tar vi hensyn til helhetsinntrykket av atmosfæren og servicen, fasiliteter på hotellet, standard på rommet og nærhet til skiheis og sentrum. Potene skal gjøre det enklere for deg å velge hotell eller pensjonat i Saalbach. For mere informasjon kan du gå inn på hotellets eller pensjonatets side og lese mere. Her kan du også lese om våre gjesters opplevelser. Våre rådgivere hjelper deg gjerne med å velge rett hotell eler pensjonat i Saalbach.

 

Vær tålmodig, vi søker i hele databasen vår etter de beste turene for deg....

Vi er nesten der - bare et øyeblikk til...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uke {{traveldate.week_no}}

Reiseinformasjon

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller som ikke filtreres

Utsolgt i den angitte perioden

Prisene er på vei for disse hotellene

Ikke tilgjengelig i den angitte perioden

Dessverre er det ikke tilgjengelige alternativer basert på søkekriteriene dine

Motta et tilbud fra Lion Alpin.

(Hvor vil du reise? Hva er viktig for deg på sin skireise? Andre ønsker..)21 98 46 46
LionAlpin