Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46
Finn ny reise
egne hotell
  • God beliggenhet
  • Stor frokostbuffé
  • 3-retters middag eller buffé
  • Badstue
  • Gratis WiFi

Barneklubben Snow Zone

Snow Zone er en klubb for ungdommer i alderen 13-18 år. Sammen med våre ungdomsguider finner vi på morsomme aktiviteter under uken. 

På programmet finnes det mange morsomme aktiviteter som kan variere fra uke til uke. Hele programmet tilbys mellom uke 7-9.

Aktiviteter

Bad & hamburger

Vi møtes i hotellresepsjonen på ettermiddagen og begynner med å spise på en hamburgerrestaurant som ligger på Schladmings gågate. Deretter drar vi til et badehus litt utenfor byen der det finnes basseng, sklie, badstue og utendørs-basseng. 

Night Hike

På denne turen får du oppleve Alpene på en måte som du garantert ikke har gjort tidligere. Vi treffes i resepsjonen der alle får hver sin fakkel før vi begynner turen opp på fjellet. Vi vandrer i ca. 30 minutter på en liten skogssti med våre fakler som det eneste lyset før vi når vårt mål. Guidene byr deretter på grillede marshmallows, sjokolade og kjeks og forteller spennende historier. En uforglemmelig og unik opplevelse som du sikkert kommer til å huske lenge etter at snøen har smeltet.

Quattro skisafari

Hvis du liker eventyr og elsker å se mye på kort tid, så er denne turen noe for deg. Vi kjører gjennom hele skisystemet slik at du får oppleve de fire sammenhengede fjellene på beste mulie vis; Reiteralm, Hochwurzens, Hauser Kaibling og naturligvis Planai. Vi avslutter dagen på Europas største afterskisted, Hohenhays Tenne.

Mountain BBQ

En gang i uken organiserer våre guider en herlig picnic i bakken for alle våre ungdommer som er med i SnowZone. Vi finner en fin plass der vi spiser lunsj ute i snøen og får nyte av Alpenes beste utsikt. Vi øker stemningen med bra musikk, aktiviteter, god mat og drikke. En dag du ikke vil gå glipp av!

Movie night

En kveld i uken gjør vi om vår lounge til en biograf. Her viser vi en bra film og det finnes muligheter til å kjøpe godteri og brus i vår kinocafe før filmen begynner. 

Night skiing

Har du ikke fått nok av skikjøring under dagen finnes det også en mulighet til å kjøre en gang til på kvelden. Bakke nr. 33 på Hochwurzen prepareres og blir opplyst. Dette pleier og være en favoritt blandt våre gjester. 

Schladming ski games (SSG)

Schladming Ski Games er en ny aktivitet for ungdommer som er med i SnowZone. SSG innebærer at du konkurrerer i forskjellige disipliner på ski og snowboard. Vi kjører i VM-bakken der proffene konkurrerte i verdensmesterskapet så sent som 2013. 

Konkurransen er for alle og du kan konkurrere om det store trofeet eller medaljer i hver enkelt disiplin. SSG handler først og fremst om å ha det gøy sammen og om å prøve og konkurrere i Alpene under profesjonelle forhold. 

Vi konkurrerer i tre disipliner: Slopestyle, Slalom og Utfor.

Slopestyle: I Slopestyle kan du konkurrere på både ski og snowboard. Slopestyle går ut på at du kjører gjennom en bane der du kan gjøre forskjellige triks på for eksempel rails og kickers langs løypa. 


Slalom: Slalom innebærer at deltagernene skal kjøre mellom porter på en løype på kortest mulige tid. Konkurransen kjøres i en rød bakke. 

Utfor: Utfor handler kort og godt om en ting; fart. Det finnes muligheter for å trene under uken i bakken der konkurransen kjøres. 


 


 


 

  • Filtre:
Få veibeskrivelse
21 98 46 46
LionAlpin