Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46

Skireiser med fly

Hvis du vil reise komfortabelt og minimere reisetiden er fly rett transport for deg. Med våre fly får du 6 skidager og kan fly til alle våre destinasjoner i Østerrike. 

Innsjekking

Innsjekkingen åpnes senest to timer innen avgang og stenges en time innen avgang. Møt opp tidsnok! Ditt reisebevis gjelder som billett på flyet og destinasjonen. Det gjelder også som din billett ved hjemreisen. Husk å ta med ditt pass. På ditt reisebevis kan du se tid for avreise og flynummer. Skulle endringer forekomme får du skriftlig beskjed om dette.

Se flytider

 
Oslo 

Alle fly fra Oslo er med Norwegian

Landvetter

Hvis ditt flynummer begynner på DY flyr du med Norwegian fra Utlandsterminalen.

Transfer

Når du ankommer Salzburg og Bergamo flyplass blir du møtt av en Lion Alpin guide som viser deg til din transferbuss. Ventetid kan oppstå da vi kombinerer flere flyankomster med samme transferbuss. Under oppholdet kommer du til å bli informert av din guide om hvilket tidspunkt transferbussen avgår på hjemreisedagen. Har du bestilt en pakkereise med fly inngår alltid transfer.

Transfertiden er på mellom 1-4 timer, men varierer avhengig av destinasjon og trafikk.

Har du kun bestilt fly har du mulighet til å kjøpe til transfer til våre destinasjoner. Dette må forhåndsbestilles av Lion Alpin og kan ikke kjøpes på plass. Transfer koster 295,- til våre destinasjoner i Østerrike, 395,- til Canazei, Alba og Campitello og 495,- til Livigno.

Se transfertider 

Bagasje

Hvis du flyr med Norwegian og har ett flynummer som begynner på DY gjelder 1 x 20 kg innsjekket bagasje og 10 kg håndbagasje. 

Skifrakt, 495,-

Hvis du har egne ski du vil ha med deg på flyet må skifrakt forhåndsbestilles. Ett par ski i en skiveske og ett par skistøvler i en bag er da inkludert. Frakt av ski må forhåndsbestilles av Lion Alpin, dette er ikke mulig å bestille på flyplassen. 

Mat på flyturen

Hvis du flyr med Norwegian som har ett flynummer som begynner med DY inngår ikke mat på flyet. 

Regler for håndbagasje fra og med den 6 november 2006.

Fra og med den 6 november 2006 gjelder nye regler innen EU for sikkerhetskontroller for flyreiser. Blant annet begrenses mengden væske det er tillatt å medbringe i håndbagasjen.
Les reglene her 

Forsinket eller skadet bagasje

Hvis din bagasje ikke skulle komme til rette eller skades under flyreisen må en PIR-rapport (Property Irregularity Report) umiddelbart utfylles på flyplassen. Vær observant på at du får med PIR-rapportens original da flyselskapenes regler krever dette som underlag ved eventuell erstatning.

Flyplassinformasjon

Oslo Lufthavn
• Flyplass: 91 50 64 00 http://www.osl.no/
• Flybuss: 22 80 49 71 http://www.flybussen.no/oslo/
• Flybussekspressen: 177 http://www.flybussekspressen.no/
• Parkering: 64 81 19 80 http://parkering.osl.no/

 

Transport til Oslo flyplass kan bestilles med tog 
• NSB: 815 00 888 www.nsb.no

Landvetter
• Flyplass: +46 31-94 10 00 http://swedavia.se/sv/Goteborg/Resenar/
• Långtidsparkering på Landvetter: +46-31-94 10 33 http://www.swedavia.se/landvetter/till-fran/parkering/langtidsparkering/
• Flygbuss:  0771-41 43 00 www.flygbussarna.se

Transport til Landvetter kan bestilles med tog
• Sj: 0771-75 75 75 www.sj.se   
• DSB: +45-70 13 14 15 www.dsb.dk 

21 98 46 46
LionAlpin