Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46

Skiferie med barn - reis til Alpene med familien

Å reise til Alpene med barn stiller spesielle krav til reisen og hvor man bor. Lion Alpin har arrangert reiser til Alpene i over 30 år, og vi vet hva som er viktig når man reiser på skiferie til Alpene med familien. 

I våre pakkereiser får du alt i ett: fly fra Oslo eller Landvetter, transfer, opphold og heiskort. Enklere kan det ikke bli. Vil familien heller kjøre til Alpene med egen bil, går det selvsagt også bra. 

Vårt beste familiehotell, Grafenberg Resort i Wagrain, er bygget med barnefamilien i fokus. For de som reiser med tenåringer til Alpene, anbefaler vi å ta en titt på Hotel Planai i Schladming. Her får man barnerabatt t.o.m. 18 år. 

   

Barnevennlige destinasjoner i Alpene

Å ta med barna på skiferien er en fin opplevelse for hele familien. Vi anbefaler Wagrain, Schladming og Zell am See i Østerrike for barnefamilier. 

Wagrain er en perfekt destinasjon når familien skal til Alpene for første gang. Transfertiden fra flyplassen i Salzburg til hotellet i Wagrain er kun én time raskt og behagelig. Wagrain er en liten familievennlig alpeby som har alt man trenger for en ukes skiferie. 

Wagrains skiområde er variert og smart. Nærmest byen er bakkene enklere og passer bra for nybegynnere. Lengre ut i det store systemet, finner man mer avanserte bakker for de som ønsker det. 

Skandinavisk skiskole for barn

Skiskole er en bra måte å lære seg å stå på ski, eller forbedre teknikken sin. I Wagrain og Zell am See kan vi tilby skandinavisk skiskole for barn. Dette innebærer at undervisningen foregår på norsk, dansk eller svensk. 

Hotell med familierom og kort avstand til heisen

Å finne et bra boalternativ i Alpene kan være en utfordring spesielt hvis man er en stor familie. Vi har valgt ut noen hoteller som vi kaller for "familiefavoritt". Disse hotellene passer perfekt for barnefamilier. I tillegg til god beliggenhet nær heisen eller skibussen, har hotellene familierom. I familierommene er det som regel plass til opptil 6 personer.

Barnepass og aktiviteter

Det er ikke alltid de minste orker å stå på ski en hel dag. Derfor har vi barnepass på Grafenberg Resort i Wagrain. Så de voksne kan få litt tid for seg selv på ski. 

En reise med barn til Alpene er mer enn bare skikjøring. På Snow Club og Snow Break på Grafenberg Resort i Wagrain, arrangeres det aktiviteter selv etter at skiheisene har stengt.

Hotel Planai i Schladming finner du også finne Snow Zone. Her har vi skikjøring og andre aktiviteter for tenåringer.

Les merMinimer
21 98 46 46
LionAlpin