Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46

Guttetur til Alpene

Er guttegjengen lysten på en litt annerledes guttetur? Hvorfor ikke ta med gjengen på skiferie i Alpene!?

Vi på Lion Alpin tilbyr mange flotte destinasjoner i Østerrike, der alle kan finne noe som passer sine behov. Så mulighetene ligger åpne for en flott skiferie i fantastastiske omgivelser med dine beste venner, klare for nye eventyr.

Skireiser som passer kompisgjengen

Vår lange og brede erfaring på skireiser til Alpene gjør at vi kan hjelpe dere med spørsmål, tips på destinasjoner og ikke minst å velge riktig hotell for deres skiferie. Har dere spesielle ønsker, eller arrangement som for eksempel bursdager, utdrikkingslag eller annet er vi her for å hjelpe dere med vår ekspertise.

God mat, herlig stemning, uforglemmelig afterski og store skiopplevelser, alt dette tilbyr Alpene dere på gutteturen og vi garanterer et minne for livet! Storbyferie og strandliv i all ære, det er noe helt eget å suse ned hvite fjell, til en kald øl på en stemningsfull afterski med sine beste venner. Gjør noe nytt å annerledes i år og velg Alpene på gutteturen!

Vi skreddersyr din guttetur til Alpene

Vi vet hva man vil ha på en guttetur i Alpene å hjelper dere med å skreddersy dette etter deres behov. Vil dere oppleve det genuine Østerrike, med afterski, strålende skikjøring, god mat og drikke? Da er Saalbach et perfekt alternativ. Eller hvorfor ikke teste Schladmings toppmoderne skianlegg, der dere også kan besøke Hohenhaus Tenne, Østerrikes største afterski!

Vil du ha en flott by med mange aktiviter og vakker natur anbefaler vi Zell am See, en skikkelig perle!
Er det ro du er ute etter? Prøv da Zauchensee som tilbyr gode hoteller, deilig mat og flott skikjøring på stor høyde.

Uansett hva deres gjeng ønsker finner vi et alternativ, vi er med dere hele veien fra bestilling til gjennomført reise, slik at dere kan tenke på å ha det gøy på skireisen, vi tar oss av det praktiske.

21 98 46 46
Lion Alpin logo