Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46

Skiferie og hotell for voksne i Alpene

En skiferie i Alpene har mye å by på. Velpreparerte bakker, carving, pudderkjøring og utfordrende offpist. En skiferie byr på fysisk aktivitet, avkobling, god mat og ikke minst en fantastisk naturopplevelse.

I Lion Alpin har vi funnet det beste Alpene har å by på og satt det sammen til rimelige pakkereiser. 

Våre pakkereiser passer uansett om du reiser i par, med vennegjengen, kollegaene eller om du reiser alene. Uansett hva du er ute etter med din skiferie, har vi destinasjonen og hotellet for deg. 

Våre destinasjoner i Alpene er nøye utvalgte gullkorn i Østerrike og Sveits. Velg mellom populære reisemål som Saalbach, Bad Gastein og Schladming. Eller hvorfor ikke finne en ny favoritt blant våre andre destinasjoner? 

Hotell med godt omdømme og kort avstand til heisen

En vellykket skiferie til Alpene består av mange ulike ting. En viktig del av oppholdet er å bo nær heisen. Vi har samlet noen av hotellene som passer ekstra bra for dere som reiser til Alpene uten barn. Hotellene er merket med "Best for voksne". De nøye utvalgte hotellene har forskjellig stil og karakter, men har likevel noen ting til felles. De tilbyr alle det lille ekstra i form av bra standard, deilig mat og gode tilbakemeldinger fra gjester som har reist hit tidligere år. 

Skikjøring og wellness

Etter en dag i bakken fortjener du en avslappende stund i hotellets badstue eller wellness-avdeling. På Hotel Planai i Schladming ligger badstuen i den øverste etasjen med en fantastisk panoramautsikt over Alpene. 
En perfekt avslutning på en herlig skidag. Mange hotell tilbyr også massasje og forskjellige spa-behandlinger. 

God mat er en viktig del av en vellykket Alpereise

Hva hadde vel en skiferie vært uten god mat? Østerrike og Sveits byr på mange gode matopplevelser. Prøv byens restaurant, eller bestill et av våre mange hoteller med halvpensjon i Alpene og sett deg til dekket bord hver kveld.

Les merMinimer
21 98 46 46
Lion Alpin logo