Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46

Skireiser til Zauchensee - Skikjøring i verdensklasse

Se hotell og bestill reise

Destinasjonsfakta
Byens høyde:
1350 m
Høyeste kjørehøyde:
2100 m
Lengste bakke:
8 km
Total bakkelengde:
350 km
Off-Pist:
Ja
Antall skiheiser:
82

I Zauchensee bor du bokstavelig talt midt mellom bakkene. Byen ligger 1350 meter over havet og er omgitt av høye alpetopper. I byen finnes det flere skiheiser å velge mellom som tar deg kjapt opp til skiområdet. Kast deg ut i de velpreparerte løypene og nyt friheten. Her er det god plass å svinge på. 

Zauchensee passer for deg som prioriteter skikjøring i verdensklasse og et godt hotell nær heisen.

Skireiser til Zauchensee

Når du er på skiferie i Zauchensee, har du mange store opplevelser å se frem til. Byens høyde sørger for at området er meget snøsikkert. 

Siden det kun finnes noen få hoteller i byen, er det lite folk i bakken på formiddagen. Du har med andre ord god plass å boltre deg på i bakkene. Hvis du er tidlig oppe, kan du få de nypreparerte bakkene helt for deg selv. Still klokken og vær først ut i Zauchensees verdenscupbakke.

Utfordrende og snøsikkert skiområde

Zauchensees skiområde er sammenknyttet med Flachauwinkel, Kleinarl, Flachau og Wagrain via en kort tur med skibussen. Totalt har du 350 km med bakker å utforske. Alle områdene ligger i perfekt avstand for en dagstur. En populær tur er å ta heisen opp fra Zauchensee og kjøre ned på andre siden av fjellet. Der finner du et lite traktortog som tar deg over veien til Flachauwinkl og Kleinarl. Her er det mange fine bakker. I Flachauwinkl finner man også den berømte snøparken Absolut Park, som har noe for alle nivåer.

Høyden gjør området meget snøsikkert, og det er gode offpistemuligheter. Om du er glad i langrenn, finnes det også 21 km med langrennsløyper i Zauchensee.

I Zauchensee er det korte avstander til alt

En av fordelene med en skiferie i Zauchensee, er at alt du trenger finnes der du er. Du trenger egentlig ikke å gå lenger enn mellom heisen og hotellet. Hvis du er ute etter pulserende natteliv og store shoppingmuligheter, er ikke Zauchensee alternativet for deg. Liker du derimot en by midt i skikjøringens sentrum, har du kommet til rett sted. Her er det skikjøring som gjelder, og hotellene har det meste man kan ønske seg etter en lang dag i bakken.

Det finnes ingen matbutikker i Zauchensee med flere gode restauranter, spør guidene om tips hvis du vil spise ute lunsj eller middag utenfor hotellet.

Populære hotell i Zauchensee

Utsolgt i den angitte perioden

Det finnes ingen tilgjenglige hotell denne perioden. Send oss en mail på info@lionalpin.no eller ring oss på 21 98 46 46 så hjelper vi deg.


  • Filtre:
Få veibeskrivelse
21 98 46 46
Lion Alpin logo