Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46

Hotell i Zauchensee, Østerrike Østerrike

Her ser du vårt utvalg av hotell i Zauchensee, Østerrike. I Zauchensee har alle våre hoteller en fantastisk beliggenhet med heis i nærheten og høy standard. Alle hotellene har badstue og flere av dem har egen pool. For å gjøre det lettere for deg å velge rett hotell i Zauchensee kan du enkelt sammenligne avstand til heis, skileie og skibuss.

I Zauchensee har fire av totalt fem hotell fått fire poter. Dette er Lion Alpins egne kategorisering og er ikke alltid den samme som hotellet har fått fra den lokale turistmyndigheten. I vår bedømming tar vi blant annet hensyn til helhetsinntrykket, service, fasiliteter, standard på rommet og nærhet til skiheis og sentrum. For mer informasjon kan du gå inn på hotellets side og lese mere. Her kan du også lese om våre gjesters opplevelse. Våre rådgivere hjelper deg gjerne med å velge rett boende i Zauchensee.

Vær tålmodig, vi søker i hele databasen vår etter de beste turene for deg....

Vi er nesten der - bare et øyeblikk til...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uke {{traveldate.week_no}}

Reiseinformasjon

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller som ikke filtreres

Utsolgt i den angitte perioden

Prisene er på vei for disse hotellene

Ikke tilgjengelig i den angitte perioden

Dessverre er det ikke tilgjengelige alternativer basert på søkekriteriene dine

Motta et tilbud fra Lion Alpin.

(Hvor vil du reise? Hva er viktig for deg på sin skireise? Andre ønsker..)21 98 46 46
LionAlpin