Finn din billige skiferie
Endre barnas alder
Du kan også kontakte oss på 21 98 46 46

Skireiser til Zell am See - Uforglemmelig isbrekjøring

Se hotell og bestill reise

Destinasjonsfakta
Byens høyde:
756 m
Høyeste kjørehøyde:
3029 m
Lengste bakke:
7 km
Total bakkelengde:
138 km
Langrennsløyper:
200 km
Off-Pist:
Ja
Antall skiheiser:
57
Storskiheis:
4
Skiheis:
7
Stolheis:
17
T-krok heiser:
27
Heiskap. / time:
79844

Lion Alpin har arrangert skireiser til den klassiske destinasjonen Zell am See i over 30 år. Mange nordmenn skryter av den varme stemningen og den koselige byen. I nabobyen Kaprun finner du isbreen Kitzsteinhorn som tilbyr fin natursnø og uforglemmelig skikjøring hele året. 

Se vår film om Zell am See her. 

Skireiser til Zell am See

Naturopplevelsen er grunn god nok til å dra hit. Zell am See ligger utrolig vakkert til ved sjøen Ziller See, omkranset av høye alpetopper. Du kan kjøre ski 3000 meter over havet, noe som er unikt i Østerrike. Fra Kitzsteinhorn har du en fantastisk utsikt over sjøen og Østerrikes høyeste fjell, Grossglockner. 

Isbrekjøring 3000 meter over havet

Isbreen tilbyr gode muligheter for offpistkjøring, men her gjelder det å være tidlig ute i bakken når det er nysnø da er det mange som vil ta del i moroa. For snowboardskjørere og andre som er glad i hopp og triks, finnes det flere parker å utfolde seg i. 

Skiområdet med 138 km velpreparerte bakker, byr på utfordringer for alle kjørestiler, fra blåeste blå til svarteste svart. I bakkene er det mange koselige serveringsteder. På fjellet i Zell am See finnes det flere områder der barna kan være med på spennende eventyr i bakken. Her kan vi også tilby skandinavisk skiskole. De fleste hotellene i Zell am See har gangavstand til heisen, og det er det samme heiskortet som gjelder for både Zell am See og Kaprun. 

Zell am See har mye å by på

I tillegg til skikjøringen, finnes det mye man kan utforske i denne lille byen. Selv om du ikke står på ski, anbefaler vi en tur på isbreen. Nyt utsikten, gå rett gjennom toppen av fjellet og se utstillingen om nasjonalparken som er der. Fjellet i Zell am See har fine turstier, også på vinteren. Hvis man ikke vil gå i fjellet, kan man ta seg en gåtur rundt vakre Zeller See. 

For de som vil slappe av og nyte litt ekstra anbefaler vi en tur til Tauern Spa. Et av høydepunktene er det varme utebassenget med saltvann og utsikt over isbreen. 

Sjarmerende sentrum

Langs gågatene og inne i de koselige bygårdene finner du mange butikker, kaféer, restauranter og barer. Etter en lang dag i bakken er afterskien et opplagt sted å treffes. Gå ikke glipp av afterskien på Dorfschenke i Schüttdorf. Stemningen er på topp når både turister og lokale i alle aldre stemmer i med allsang og nyter skummende øl i ekte østerriksk stil. Hvis du vil feste videre etter afterskien, fortsetter festen på mange gode klubber og barer. En nyhet i år er kasinoet i Zell am See, der du kan prøve lykken. 

I Zell am See venter store naturopplevelser, isbrekjøring og en koselig by. Zell am See er et perfekt valg for førstegangsreisende til Østerrike.

Les merMinimer

Populære hotell i Zell am See

Utsolgt i den angitte perioden

Det finnes ingen tilgjenglige hotell denne perioden. Send oss en mail på info@lionalpin.no eller ring oss på 21 98 46 46 så hjelper vi deg.


  • Filtre:
Få veibeskrivelse
21 98 46 46
Lion Alpin logo